Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kurssit kesä 2018 

 

Kursseille ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen

koiratkouluun@hotmail.fi

Muista ilmoittaa viestissäsi

- kurssin nimi, tarvittaessa ryhmä (pentu ja arkitottelevaisuus) sekä kaupunki (Kemi/Tornio)

- koiran kutsumanimi, rotu ja ikä (ilmoittautumishetkellä) 

- nimesi ja puhelinnumerosi

 

Alle 16-viikkoiset pennut saavat osallistua toimintaamme omistajan omalla vastuulla.

Yli 16-viikkoisten koirien tulee olla asianmukaisesti rokotettuja.

 

 

 

PENTUKURSSIT

 

Pentukurssilla opetellaan hyödyllisiä perustaitoja joiden päälle on hyvä lähteä rakentamaan olipa koirastasi tulossa sitten lenkkikaveri tai harrastushirmu.

Kurssin pääpaino on hyvän suhteen luomisessa koiraan sekä koirakon yhteistyön löytymisessä. Opetellaan mm. rauhoittumista, kontaktia, luoksetuloa, hihnakäytöstä sekä ohituksia. 

Kurssia on uudistettu tuomalla mukaan mahdollisuus pienryhmäkoulutukseen, joka takaa enemmän henkilökohtaista ohjausta jokaista kurssilaista kohden.

 

Kurssi sisältää 6 harjoituskertaa, hinta 80€

Kurssi sopii kaikille alle 1-vuotiaille koirille.

Toteutetaan osin kahdessa eri ryhmässä joista;

Ryhmä A on tarkoitettu ensimmäistä koiraansa kouluttaville tai muutoin enemmän koulututtajan tukea kaipaaville. Ryhmäkoko max. 4 koirakkoa.

Ryhmä B sopii koirakokemusta jo omaaville tai esimerkiksi niille, jotka ovat käyneet aikaisemmin järjestämillämme pentukursseilla. Ryhmäkoko max. 6 koirakkoa.

 

Kemi

Muista ilmoittautuessasi kertoa kumpaan ryhmään olisit tulossa!

ma 23.7./ pe 27.7./ ma 30.7./ pe 3.8.

Ryhmä a) klo: 18.00 - 18.45 TÄYNNÄ

Ryhmä b) klo: 19.00 - 19.45 2 paikkaa vapaana

*****

Molemmat ryhmät

ma 6.8./ ke 8.8.

klo: 18.00 - 19.00

 

 

TOKO:N ALKEET

ToKo- eli tottelevaisuuskoulutus ryhmä, jossa opetellaan jokaiselle yksilölle sopivalla tavalla harjoituksia varioiden Toko:n alokasluokan liikkeitä. 

Kurssi sopii harrastamaan aikoville sekä vaikkapa vain hyväksi aktivoinniksi ja yhdessä tekemiseksi.

Vaatimuksena on että koirasi pystyy keskittymään ohjaajan kanssa toimimiseen muiden koirien läsnäollessa. Kurssi soveltuu myös pennuille mikäli tämä vaatimus täyttyy.

 

Kurssi sisältää 4 harjoituskertaa, hinta 50€

Max. 6 osallistujaa

 

Kemi

Kurssilla on vielä tilaa

ti 10.7./ ti 17.7./ ti 24.7./ ti 31.7.

klo: 18.00 - 19.00

 

 

NENÄDISCOT KEMISSÄ

Nenädisco = nose work -treenit. 

Nenädiscot on tarkoitettu ensisijaisesti järjestämämme Nenä Wörkkii -kurssin suorittaneille koirakoille. Discot sopivat myös aivan aloittelijoille, sillä jokaisen koirakon kanssa harjoitellaan vuorotellen jokaisen osaamistaso huomioon ottaen.

Pyritään mahdollisuuksien mukaan harjoittelemaan erilaisissa ympäristöissä ja vaikeuttamaan harjoituksia yksilöllisesti.

Toimintaamme ovat lämpimästi tervetulleita mukaan myös Nose Workia aikaisemmin tehneet, mutta kannattaa ottaa huomioon että emme toimi kaikkien Nose Workin sääntöjen mukaan.

 

Nenädiscot:

KAIKKI DISCOT TÄYNNÄ

torstaisin 5.7./ 12.7./ 19.7./ 26.7. 

Klo: 18.30 - 20.00

Hinta 12€/kerta

Max. 4 koirakkoa/kerta

Ilmoittautuminen sähköpostitse koiratkouluun@hotmail.fi

HUOM.

Ilmoittautuminen aina viimeistään edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä.

  Voit ilmoittautua etukäteen yksiin/ useampiin treeneihin kerralla. Laita ilmoittautumiseen otsikoksi Nenädisco ja mukaan puhelinnumerosi, sillä osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti mikäli treenit joudutaan jostakin syystä perumaan. Ilmoitathan ystävällisesti ajoissa myös, mikäli joudut perumaan osallistumisesi - näin joku toinen voi esimerkiksi saada paikkasi :)

 

 

 

 

TEEMATREENIT TORNIOSSA

Teematreenit toteutetaan kullakin kerralla eri teeman mukaan. Voit ilmoittautua juuri niille kerroille, jotka sinulle sopivat / joiden aihe sinua kiinnostaa. Teematreeneissä pyrimme  tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan myös ns. täsmäharjoituksia koirakoille, eli jos kaipaat treenivinkkejä johonkin treenikerran aiheeseen liittyvään yksittäiseen ongelmaan, voimme katsoa yhdessä sopivia harjoituksia sinulle ja koirallesi. Useat treeniteemat sopivat niin hyvään arkitottelevaisuuteen kuin kisakentillekin tähtääville. Harjoituksia sovelletaan ryhmän tason ja osallistujien tavoitteiden mukaan.

min 3 - max 6 koirakkoa, hinta 7 € (maksetaan paikan päällä)

Treenipaikat ilmoitetaan erikseen

HUOM.

Ilmoittautuminen aina viimeistään edellisenä päivänä klo 18.00 mennessä.  Voit ilmoittautua etukäteen yhdelle / useammalle teemalle kerrallaan. Laita ilmoittautumiseen otsikoksi esim. TEEMA ja mukaan puhelinnumerosi, sillä osallistujille ilmoitetaan henkilökohtaisesti mikäli treenit on peruttu vähäisten ennakkoilmoittautumisten vuoksi! Ilmoitathan ystävällisesti ajoissa myös, mikäli joudut perumaan osallistumisesi - näin joku toinen voi esimerkiksi saada paikkasi:)

 

keskiviikko 11.7. klo 17.45 - Ohitukset

*Uudet teemat ja harjoitusajankohdat päivitetään myöhemmin* 

 

 

RYHMÄLENKIT TORNIOSSA

 

Torstaina 21.6. klo 19.30 lähtien Iskulta

Torstaina 5.7. klo 19.00 lähtien Iskulta

 

 

Ei ennakkoilmoittautumisia - tule silloin pääset! Kaikenlaiset koirakot ovat tervetulleet harjoittelemaan perustottelevaisuutta ja parempaa arkihallintaa ohjatuille lenkeille, joiden aikana teemme erilaisia koiran ja ohjaajan välistä kontaktia vahvistavia treenejä.

Maksu 2 € / kerta, suoritetaan paikan päällä

 

 

PENTUTOKO

Alle 1-vuotiaille koirille tarkoitettu ToKo- eli tottelevaisuuskoulutus ryhmä, jossa opetellaan pennuille sopivalla tavalla leikin varjolla Toko:n alokasluokan liikkeitä.

Kurssi sopii harrastamaan aikoville sekä vaikkapa vain hyväksi aktivoinniksi ja yhdessä tekemiseksi. Sopii myös hyvin lisäkoulutukseksi pentukurssin käyneille.

Vaatimuksena on että koirasi pystyy keskittymään ohjaajan kanssa toimimiseen muiden koirien läsnäollessa.

 

Kurssi sisältää 4 harjoituskertaa, hinta 50€

Max. 4 osallistujaa

Uudet kurssit tulossa myöhemmin kesällä / syksyn aikana

 

 

JÄLJEN ALKEISKURSSI

Jäljestäminen on koiralle luontaista ja erinomaista aktivointia. Se sopii niin pennuille kuin senioreillekin, karvoihin katsomatta. Kurssilla käydään läpi jäljen tekemisen ja ajamisen perusperiaatteet. 

Uudet kurssit tulossa myöhemmin kesällä / syksyn aikana

 

 

NENÄ WÖRKKII

 

Kurssi perustuu muotilaji Nose Workiin jossa opetetaan koiria etsimään niille osoitettua ominaishajua. Nenätyöskentely on koiralle mitä oivallisinta aktivointia ja taidon opittuaan tätä voi jokainen harrastaa vaikka omassa kodissaan sadepäivän iloksi.

Tällä kurssilla tähdätään paitsi hajutyöskentelyn opetteluun myös työskentelymotivaation löytymiseen ja vahvistamiseen.

Kurssi sopii kaikenlaisille koirille jotka ovat kiinnostuneita ja motivoituvat nenänkäytöstä. Sopii myös Nose Workia aikaisemmin tehneille, mutta kannattaa ottaa huomioon että emme toimi kaikkien Nose Workin sääntöjen mukaan.

 

Kurssi sisältää 3 harjoituskertaa, max. 4 osallistujaa, hinta 50€ 

Hinta sisältää starttipaketin (eukalyptus-hydrolaatti + imeytystyynyt)

 

Tämä kurssi vain Kemissä.

Uudet kurssit tulossa myöhemmin kesällä / syksyn aikana

©2018 Koirat Kouluun! - suntuubi.com